فلفلی سرشار از ویتامین سی که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و . خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا میتواند با اضافهشدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها میتوانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحتترین آن این است که موقع پختن مرغ، یک تکه فلفل دلمهای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته میشود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ میدهد. علاوه بر این در لازانیا، ماکارونی، پلوی یونانی، پیتزا، انواع سالادها، دلمه، کباب چوبی و .
از پودر فلفل دلمهای هم به اسم پودر پاپریکا میشود در انواغ غذاها استفاده کرد؛ زیرا تندی دیگر فلفلها را ندارد و عطر و بوی خیلی خوبی هم دارد.
ادامه مطلب
درباره این سایت